Моторошна авіакатастрофа сталася увечері 10 листопада в США, штат Айова. Відомо, що літак розбився в шести кілометрах від аеропорту Гатрі-Центр на пасовищі для корів.

За інформацією місцевих ЗМІ стало відомо, що люди, які були на борту літака, прямували на полювання.

Наголошується, що інцидент з легкомоторним літаком стався в американському штаті Айова. В результаті аварії одномоторного Piper загинули чотири людини, які перебували на борту у момент трагедії. Про це пише портал "Політека".

Зв'язок з легкомоторным літаком було втрачено практично відразу. Також відомо, що пілот запитував аварійну посадку і повідомляв, що управління бортом передано другому пілотові-учневі.

За інформацією, яку повідомляють місцеві видання, трагедія з літаком могла статися через серцевий напад пілота. Другому пілоту не вдалося здійснити посадку, в результаті чого сталася авіакатастрофа.

Варто нагадати, що в Архангельській області над лісовим масивом жорстко приземлився пасажирський літак Ан-2. Про це стало відомо з повідомлень російських екстрених служб. З'явилася інформація, що на борту літака знаходилися 11 пасажирів, всі вижили. Відомо, що літак здійснював рейс по внутрішньому регіональному маршруту Васьково Мезень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що літак Boeing 757 прямував до Торонто. Він змушений здійснити аварійну посадку через проблеми з гідравлічною системою. Аварійна посадка стала вимушеним заходом після того, як проблеми виникли прямо під час польоту. Відзначається, що посадка виявилася досить жорсткою. Літак викотився за межі злітно-посадочної смуги і врізався в огорожу. Він отримав серйозні пошкодження.

Нагадаємо, смерть у будь-яку секунду: виробники Boeing зізналися у фатальній помилці.

Як повідомляв Знай.uа величезний літак завис у повітрі і до остраху перелякав всю столицю: відеошок.

Знай.uа писав, страшна пожежа під Києвом: пекельне полум'я спопелило житловий будинок, загинули діти.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще