На турецькій військовій базі в провінції Хаккярі прогримів потужний вибух. З'явилася інформація, що в результаті аварії постраждали 25 військовослужбовців.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби турецького оборонного відомства.

Відомо, що семеро військових після вибуху зникли, в даний момент ведеться пошукова операція. За попередніми даними, причиною інциденту став вибух боєприпасів важкого озброєння на базі, розташованій недалеко від кордону з Іраном та іракським Курдистаном.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В даний час медики надають допомогу потерпілим. В даний момент це всі подробиці інциденту. Турецький суд заборонив ЗМІ повідомляти які-небудь подробиці події.

Варто нагадати, що в п'ятницю, 9 листопада, на півдні Італії на заводі піротехніки стався вибух, в результаті якого одна людина загинула і ще двоє постраждали. Цю інформацію повідомляє видання ANSA. У повідомленні говориться, що постраждалих оперативно доставили в поліклініку міста Лечче.

"Один з трьох чоловік, які постраждали під час вибуху на фабриці феєрверків, загинув. Двох постраждалих працівників доставили в лікарню міста Лечче".

В результаті вибухів загинув син власника фабрики - 19-річний Габріель Косма. Молодий хлопець був помічником батька на небезпечному виробництві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 9 листопада, у центрі Києва прогриміло кілька вибухів. Про це пишуть українські ЗМІ. У повідомленні йдеться, що на території забудови, яка проводиться на Андріївському узвозі Києва пролунали три потужних вибухи. Згідно з попередньою інформацією, невідомі кинули якісь вибухонебезпечні предмети. Незабаром після цього на території будівництва послідовно прогриміли три вибухи.

Нагадаємо, підпалив авто і почав різати людей: неадекват перетворив центр міста на пекло.

Як повідомляв Знай.uа багатомільйонні втрати під Ічнею: стала відома причина вибухів.

Знай.uа писав, озброїлися ножами і вибухівкою: малолітні в'язні захопили колонію.