Через війну на Донбасі продовжують страждати люди. Ніякі політичні домовленості не впливають на ситуацію. Людські долі продовжують руйнуватися. На Світлодарській дузі боєць 72-ї окремої механізованої бригади Роман Селіхов, 10 листопада, загинув від розриву снаряду.

Про це розповів батько військового Павло Селіхов, пише портал "Політека".

"10.11.18 р. на Донбасі в районі "Світлодарської дуги" загинув, підірвавшись на російській міні, мій син Роман. З перших днів російської агресії він добровільно пішов на захист України, і робив це героїчно. Він неодноразово був у безпосередньому зіткненні з російськими, деяких полонив — і вони ремствували, що не винні, їм наказали!!!", - заявив Павло Селіхов.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Росіяни — який "мир" ви прийшли захищати, спираючись на бандитів? Путін, прочитай або нехай тобі донесуть — ТИ ВСІХ УКРАЇНЦІВ І МІЙ ОСОБИСТИЙ ВОРОГ, і прийде час коли будеш відповідати перед міжнародним судом !!! Героям Слава і вічна пам'ять!!!" — додав Селіхов.

Варто нагадати, що про посилення ізоляції Російської Федерації на міжнародній політичній арені, через проведення так званих виборів в окупованих регіонах Донбасу, заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін. Про це стало відомо завдяки повідомленням глави українського зовнішньополітичного відомства в соцмережі Twitter.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український письменник Василь Шкляр зробив заяву про те, що Донбас не варто життів кращих українців, і його потрібно віддати Росії. Слова Шкляра дуже зачепили українців, які в соцмережах розпалили дискусії щодо подальшої долі Донбасу і війни на сході країни.

Нагадаємо, як же там жити: в мережу злили "голий" компромат на помічницю Пушиліна.

Як повідомляв Знай.uа свого мотлоху вистачає: у Путіна судять зрадника України, гряде депортація, бойовик ридає, як дитина.

Знай.uа писав, в "ДНР" назвали нового ватажка.