Учнів у школах не будуть ділити на групи при вивченні окремих предметів.

Відповідне розпорядження озвучили у Міністерстві освіти і науки України.

Представники профільного відомства відмовились від ідеї, запропонованої раніше щодо Порядку поділу класів на групи при вивченні окремих предметів.

Так причиною відмови стало врахування результатів громадського обговорення проекту документа, що тривало у вересні-жовтні цього року, та у ході якого відомство отримало понад 200 повідомлень з пропозиціями та зауваженнями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Інформуємо, що з урахуванням пропозицій, що надійшли в процесі громадського обговорення, а також з метою недопущення погіршення умов організації освітнього процесу прийнято рішення про доцільність збереження існуючого правового регулювання поділу класів на групи при вивченні окремих предметів", - повідомили у Міністерстві освіти і науки.

Без щеплень учнів не пустять на уроки

Батькам нагадують про необхідність зробити дітям щеалення проти небезпечних захворювань. Школи цілком законно можуть відмовити школярам відвідувати заняття, якщо вони не вакциновані. Винятком може бути лише протипоказання від лікарів.

У МОЗ розповіли, які щеплення необхідно зробити дитині до 6 років.

Нагадаємо, в українських школах новий скандал через закуплені парти. Батьки показали, що з ними не так.

Як повідомляв портал Знай.ua, батькам пояснили, як законним шляхом подолати побори у школах.

Також Знай.ua писав про те, що українцям показали, що буде з учителем в Німеччині, який приймає подарунки від батьків та учнів.

Дивіться: Нова українська школа. Головні зміни