Станом на 18 годину, 14 листопада на спецлінію "102" надійшло 498 звернень про дорожньо-транспортні пригоди в столиці. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

"Станом на 18 годиуи на спецлінію "102" надійшло 498 звернень про ДТП в Києві", - йдеться в повідомленні.

В поліції закликали учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними, дотримуватися правил дорожнього руху.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Враховуючи погодні умови та дорожню обстановку, радимо утриматися від поїздок на великі відстані", - йдеться в повідомленні.

14 листопада, в Києві випав перший сніг. Через ускладнення погодних умов на дорогах столиці утворилися затори і ДТП. Муніципальний транспорт вийшов на маршрути, але курсує з відхиленням від розкладу руху. Комунальні служби міста переведено на цілодобовий режим роботи.

Ми раніше писали, що в середу, 14 листопада, перший сніг випав не тільки в Києві, де опади спровокували справжній транспортний колапс, але і в інших регіонах України. Зокрема, у мережі показали фото снігу, який пройшов у північній частині Одеської області.

Повідомляється, що сніг випав у Подольську, Балті та Саврані, а вночі мокрий сніг з дощем обіцяють і в Одесі.

Був невеликий сніг і в Карпатах. Так, Чорногірський гірський пошуково-рятувальний загін у соціальних мережах повідомляв, що вранці 14 листопада на горі Піп Іван був невеликий сніг та -1 градус морозу.

Протягом тижня українцям варто бути готовими до погіршення погодних умов, адже на країну знову рухаються холоди.

Нагадаємо, на цьому тижні країну потрясе сильне похолодання. Після затяжної теплої осені на голови українців в буквальному сенсі звалиться сніг.

Як повідомляв портал "Знай.uа" українці можуть платити вчетверо менше за тепло, якщо здійснять ефективний енергоаудит у своїх будинках.

"Знай.uа" писав, у деяких містах України, склалася ситуація з відсутністю тепла в будинках. І вона близька до катастрофічної.