Погода в Україні продовжує ставати не тільки все більш суворою, але і набагато більш примхливою, ніж була ще пару тижнів тому. Оголошено штормове попередження. Погодні вибрики продовжують дивувати. Сильний і поривчастий вітер прийдуть на південь і схід України в п'ятницю, 16 листопада. Це досить серйозна загроза, оскільки на неї вже звернуло увагу ДСНС, порадивши мешканцям зазначених областей залишатися по можливості дому і не планувати далеких поїздок. Берегтися вітру закликає і Укргідрометцентр.

"За даними Укргідрометцентру, 16 листопада у південній та східній частинах пориви вітру 15-20 м/с", - йдеться в повідомленні рятувальників.

Як повідомляв портал "Знай.uа", не буває поганої погоди – буває невдалий ракурс. Українець захопив світ неймовірними знімками, дивлячись на які хочеться збирати валізи. У Кембриджі нещодавно оголосили переможців фотоконкурсу Weather Photographer of the Year 2018. У число кращих потрапив і знімок фотографа Євгена Самученко з Одеси.

В цьому році кращою фотографією була визнана робота фотографа Стівена Чейтли Електричний Блекпул (Electric Blackpool), яка відобразила численні блискавки в небі над містом Блекпул (Ланкашир).

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також нагадаємо і про інші погодні особливості, які обіцяють синоптики на 16 листопада. Так, обіцяють, що Україна загрузне в болоті. У західних областях дощ з мокрим снігом будуть у Чернівецькій, Івано-Франківській, Тернопільській і Львівській областях. У всіх інших мінлива хмарність. В Ужгородській області +7…+9 градусів, в інших областях вдень від +2 до +4 градусів, вночі від -1 до +1. Вітер північно-західний 7-12 м/с.

Напоминаем синоптики сказали, коли в Україну прийде перший сніг

Як раніше повідомляв Знай.uа українців попередили про жахливий землетрус, залишилися лічені дні

Раніше портал Знай.uа писав, що до Сонця рухаються інопланетні об'єкти

Вчені з Університету Лейдена помітили поблизу кордонів Чумацького шляху об'єкти з іншої галактики. Ці космічні тіла зміщуються, і незабаром можуть опинитися в межах Сонячної системи.

Мова йде про 20 зірок, розташованих на відносно невеликій відстані до кордонів Чумацького шляху. Цілком можливо, що гравітація Сонця може занести їх в нашу галактику. Однак, ми цього не дочекаємося, оскільки це може відбутися лише через 80 тисяч років, і це за умови, що траєкторія цих тіл буде незмінною