На Волині жорстко засудили чоловіка, який обікрав господарство у селі Луківка Ковельського району.

Про це стало відомо із повідомлення місцевої поліції.

У повідомленні сказано, що 38-річний мешканець села Луківка вночі проник до господарського приміщення на території приватного обійстя, звідки вкрав 6 курей, майже 10 кілограмів ріпчастої цибулі та понад кілограм часнику, завдавши господарці збитків на суму понад тисячу гривень.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження. Правоохоронці виявили злодія, який у підсумку в усьому зізнався.

З’ясувалося, що у грудні 2017 року він був засуджений за крадіжку на 130 годин громадських робіт, які повністю відбув і добросовісно працював.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Окрім того, обвинувачений відшкодував завдані збитки потерпілій жінці, яка письмово заявила, що не має до нього будь-яких претензій майнового чи морального характеру.

Не зважаючи на це, Ковельський міськрайонний суд призначив крадію жорстке покарання – позбавлення волі строком на три роки.

суд
суд

Нагадаємо, у неділю ввечері, 4 листопада, у Харкові місцеві жителі вчинили самосуд над грабіжником, якого поліція після здійсненого злочину випустила з райвідділку.

поліція
поліція

У повідомлені йдеться, що розлючені харків'яни спіймали злодія, якого випустили з райвідділку місцеві копи, прив'язали до дерева скотчем і доклали відповідну табличку. Відповідні фото оприлюднив "Харків 1 654" в соціальній мережі Facebook.

Раніше Знай.uа писав про те, що у понеділок, 5 листопада, стало відомо, що в Печерському районі Києва зловмисники хотіли пограбувати квартиру режисера-постановника Германа Ненова. Інцидент стався через кілька днів після шоу "Королева ночі" популярної співачки Олі Полякової, яку він же і створив.

Оля Полякова
Оля Полякова

Також Знай.uа повідомляв, що в Україну зі Швейцарії екстрадовано громадянина, якого раніше розшукували за шахрайство в особливо великих розмірах.