В Рівному днями з'явився мурал з доповненою реальністю. Він перший в Україні.

В Україні вперше використали технологію доповненої реальності для того, щоб створити мурал Літаюче місто в Рівному.

Літаюче місто є першим українським муралом, який малювався на стіні паралельно зі створенням його цифрової візуалізації. Сучасний шедевр створювали волинські майстри.

Малюнок на 9-поверховому будинку оживає за допомогою спеціального додатка. Він розроблений для платформ iOS і Android. Далі потрібно навести камеру смартфона або планшета на мурал і насолодитися технологією доповненої реальності.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У мерії міста вже називають Літаючий місто – “родзинкою” Рівне для туристів.

Раніше повідомлялося, що донька відомого японського тату-майстра вирішила продовжити справу свого батька. Дівчинці Ноко Нишигаки ще навіть не виповнилося десять років, і незважаючи на це вона займається створенням татуювань. І дівчинка почала працювати вже в три роки.

На початку свого творчого шляху, Ноко робила перші татуювання на тілі батька. На сьогоднішній день у дитини утворилася своя клієнтська база. Сім'я переїхала та мешкає в Амстердамі.

Варто відзначити, що Ноко дуже подобається "бити" зображення птахів. Що цікаво, юний майстер не бере гроші за свої послуги, вона просто отримує задоволення від рівних ліній.

Нагадаємо, дев'ятирічна татуировщица підкорила мережа неймовірними шедеврами. Дівчинці дуже подобається "бити" зображення птахів.

Як повідомляв Знай. ua, стародавнім черепу "відновили" особа, опубліковано фото. Череп скелета, позначеного як SK2, був у чудовому стані.

Знай. ua писав, що новий сервіс Google навчили покращувати фото. Тепер без втрати якості можна стиснути фото.