У п'ятницю ввечері, 16 листопада, співробітники прикордонного контролю в аеропорту "Київ", що в Жулянах, не пропустили громадянина РФ, який віз із собою валізу з георгіївською стрічкою.

Прикордонні служби встановили, що росіянин прилетів в Україну з приватним візитом. Він мав достатнє грошове забезпечення і зворотний квиток. Росіянин прилетів рейсом з Білорусі.

На валізі у нього була прив'язана георгіївська стрічка.

Прикордонники відмовили йому у перетинанні державного кордону, а також заборонили в'їзд в Україну ще на 3 роки.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше повідомлялося, що днями український телеведучий і шоумен Сергій Притула розкритикував рівень обслуговування пасажирів в Одеському міжнародному аеропорту, з яким йому особисто довелося зіткнутися під час однієї з робочих поїздок.

Відповідний пост шоумен опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Притула вважає, що "аеропорт Одеси до 7 ранку - це суміш печалі й безнадії". За його словами, зал очікування, ймовірно, не видозмінювалася мінімум з 1993 року. Ніяких слідів ремонту тут помітити неможливо.

Притула обурився відсутністю місць, де продавалися чай, кава і "канапки". Більше того, йому не вдалося купити навіть води.

"Зал очікування бізнес-класу зразок і є (окрема кімната з диванами, кава і снеками), але туди пускають тільки по запрошенням компанії МАУ". Що це означає я, пасажир "Мотор Січ", навіть не питав. Оголошення терміналу - російськи. Коротше, гребаний совок і сором. Лечу додому", - написав Притула.

Нагадаємо, електронні візи стануть дорожче: українцям назвали вартість. Кабмін схвалив зміни до правил оформлення віз для в'їзду в Україну.

Як повідомляв Знай. ua, відомий лоукостер поєднав Харків і столицю бізнесу. Вартість квитка в одну сторону без багажу починається від 609 грн.

Знай. ua писав, що Укрзалізниця припинила продавати квитки на вокзалах паніка. Несподівана заява від Укрзалізниці.