17 листопада в Києві молода мати покінчила життя самогубством в одному приміщенні, де перебувала разом зі своєю маленькою дитиною.

Про це повідомляє dtp.kiev.уа.

Зокрема, відзначається, що мати покінчила життя у ванній кімнаті квартири. Попереднью причиною такої дії родичі називають розлучення.

Суицид в Киеве на Р. Окипной, 1 В ванной комнате найден труп молодой девушки. Предварительно, повесилась из-за развода....

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zaterdag 17 november 2018

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Суїцид в Києві на Р. Окіпної, 1. У ванній кімнаті знайдений труп молодої дівчини. Попередньо, повісилася через розлучення. У квартирі були маленька дитина і жінка похилого мама", - йдеться в повідомленні dtp.kiev.ua в Facebook.

Разом з тим варто відзначити, що у вівторок, 13 листопада, в Києві на Дарницькому залізничному вокзалі виявили труп чоловіка. Тіло було знайдено на другій платформі.

Відомо, що чоловікові було близько 70 років. Правоохоронці не виявили ознак насильницької смерті. Особу померлого вже вдалося встановити, при ньому були документи, що засвідчують особу.

На час роботи експертів, вхід через підземний перехід на другу платформу закрили.

Крім того варто відзначити, що центр інформації про права людини опублікував страшну статистику нападів на активістів. Тільки з початку 2018 року в Україні постраждали щонайменше 53 людини з активною громадянською позицією, від зловмисників, кому їх переконання встали поперек горла.

Найстрашніше в цьому – мовчання і бездіяльність правоохоронних органів. Хоча поліція заявляє про те, що більшість цих справ були благополучно розслідувані, розслідування деяких з них виявилися заморожені на невизначений термін.

Керівник Центру, Тетяна Печончик, розповіла, що в основному насильство стосується борців з корупцією, екоактивістів, ЛГБТ, борців з незаконною забудовою, феміністок, прокураинские активісти на окупованих територіях, а також ліві і анархісти.

"Ми підозрюємо, що за частиною цих нападів стоять якісь кримінальні угруповання, на місцевому рівні, вони часто зростаються з місцевою владою, з правоохоронними органами, з бізнесом – і, відповідно, коли активісти починають піднімати певні питання корупції і зловживань, вони страждають від таких атак", – пояснила правозахисниця.

Нагадаємо, у Києві знайдено труп чоловіка, що помер жахливою смертю, опубліковано відео.

Як повідомляв "Знай.ua", Іловайський котел "затягнув" ветерана АТО через чотири роки після трагедії, він просто не зміг жити далі.

Також "Знай.ua" писав, що стали відомі деталі життя жінки, що втопила власних дітей.

Породілля викинулася з вікна пологового будинку у Києві