За минулу добу, 17 листопада, на Донбасі,в районі проведення ООС путінські найманці вбили одного українського військового.

Цю інформацію повідомив прес-штаб ООС на своїй сторінці в Facebook.

Так, бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях збройних сил, при цьому, 10 разів окупанти використовували зброю, заборонену мінськими угодами.

Відомо, що бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм в районах населених пунктів Піщане, Жолобок, Новотошківське, Горіхове, Свободне, Троїцьке і Світлодарськ. З мінометів 120-про калібру окупанти обстріляли позиції українських воїнів поблизу Жолобка, хутора Свободного і Світлодарська. По опорних пунктах неподалік Мар'їнки, Березового, Красногорівки, Гнутового, Лебединського та Широкіного бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Під час бойових дій, 17 листопада, поранення несумісні з життям отримав один військовослужбовець об'єднаних сил" прес-штаб ООС

Як повідомила розвідка, від початку доби, 18 листопада, противник відкривав вогонь з гранатометів і стрілецької зброї по позиціях ООС неподалік Гнутового.

Нагадаємо, в субботу, 17 листопада, в ході бойових дій на Донбасі, загинув український військовий. Цю інформацію повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

Сепаратисти 10 разів обстрілювали позиції ЗСУ за минулу добу. При цьому шість разів ворог застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

"Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї".

Як повідомляв "Знай.uа", жителі висунули свого кандидата. Неочікуваний кандидат наведе порядок.

Також "Знай.uа" писав, що європейські друзі Путіна оцінили "вибори" в ОРДЛО. На території псевдореспублік проводять "вибори".