Нещодавно одіозна телеведуча і співачка Ольга Бузова взяла участь у жартівливому конкурсі "Нічний контакт", в якому повинна була швидко відповідати на прості запитання.

Ольга добре впоралася із завданнями щодо своїх колег по Дом-2 і швидко назвала 3 улюблені частини свого тіла. Але найцікавіше сталося потім: у Бузової попросили назвати трьох представників російського шоу-бізнесу, у яких традиційна сексуальна орієнтація. Телеведуча буквально впала в ступор від такого питання.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Спочатку вона сказала: "Лепс!", але так і не змогла згадати жодного імені. Вмираючі від сміху ведучі "Нічного контакту" привітали Ольгу і повідомили, що вона розсекретила гей-тусовку російської поп-сцени.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Після цього Бузова невпевнено назвала імена співака Стаса П'єхи і репера ST. Ользі сказали не засмучуватися з цього приводу, адже це дійсно важке питання. Всі знають, що гомосексуалісти є абсолютною більшістю в російському шоу-бізнесі.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Раніше ми повідомляли, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила привітати з днем народження улюбленого модельєра – російського дизайнера Беллу Потьомкіну.

Для цього співачка опублікувала спільне фото з дизайнером на своїй сторінці написала зворушливий пост-привітання. На знімку Ольга і Белла позують в пишних багатошарових сукнях. У Бузової наряд ніжно-рожевий однотонний, в той час як у Потьомкіної плаття схожого фасону, але без шлейфу і різнобарвне.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

"Беллочка, скільки ж у нас за спиною спільних зйомок, знятих колекцій, красивих нарядів. Мені здається я зараз все і не згадаю. Головне, що хочу побажати тобі в твій день народження, це завжди домагатися своїх цілей, створювати якомога більше красивих нарядів і радувати всіх нас – прекрасних жінок. Ти молодець, з днем народження!", - підписала фотографію Бузова.

Напомним, Бузова зганьбилася на весь Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.