У Житомирі Блок Петра Порошенка влаштував "Атракціон небаченої щедрості". Відомий блогер Михайло Шнайдер виклав на своїй сторінці у Facebook відео, на якому видно черги за "подарунками" від партії для жителів Житомира.

Житомир. "Аттракцион Невиданной Щедрости" от БПП. Сок, Барни и Билет в кино.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 18 november 2018

Повідомляється, що людям, які прийшли на "зустріч" з БПП видавали пачку соку, упаковку печива і квитки в один із непопулярних кінотеатрів Житомира. Незважаючи на скромні політичні "подачки", черга зібралася чимала.

На питання "Чого очікуєте від Блоку Петра Порошенка?" люди відповідали лаконічним "Нічого" або їдко іронізували зі словами "Чекаємо покращень".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Нам сказали прийти сьогодні - ми прийшли. На мультик ось відправляють".

Раніше ми писали, що колишня українська співачка, а віднедавна член партії "Батьківщини" Анастасія Приходько переконана, що ведуча"Рандеву" Яніна Сколова спеціально принижувала в ефірі Юлію Тимошенко, щоб спровокувати її (Приходько).

Про це колись популярна співачка написала на своїй сторінці в Facebook. Приходько зазначила, що не вперше бере участь у зйомках цієї програми.

Також ми писали, що українці прийшли в лють від нових політичних ігор Юлії Тимошенко. Про це пише Politeka.

Стало відомо, що лідер "Батьківщини" вдається до такого саботажу, який не використала навіть "Партія регіонів", коли та була в опозиції.

"Вона (Тимошенко, - ред.) буде боротися за старий принцип, відомий всім українським політикам, коли ти в опозиції: чим гірше — тим краще. Чим гірше успіхи, чим менше досягнень, чим менше результатів у свого головного опонента, який є сьогодні у влади, тим краще для тебе", — розповів Тарас Чорновіл.

Нагадаємо, Євген Кошовий заявив, що його дратують фрази на кшталт "чемодан - вокзал - Росія" у відповідь на російську мову.

Також раніше портал "Знай.uа" писав про те, що Тимошенко знову підловили на брудних маніпуляціях.

Як повідомляв портал Знай.uа 95 квартал заступився за Кошового і влаштував "срач".