У понеділок, 9 листопада, по всій території України очікуються опади - сніг, мокрий сніг і дощ. У північних областях буде ясно, а в центрі і на півдні мінлива хмарність. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Так, в перший день робочого тижня вітер буде східний та північно-східний, 7−12 м/с. Температура вночі -1 … -8°, вдень від 0° до 5° тепла. При цьому синоптики не прогнозують опадів лише в північних регіонах, а також у Луганській і Харківській областях. На решті території країни висока ймовірність снігу, мокрого снігу та дощу.

карта Укргідрометцентру на 19 листопада

У Києві 19 листопада буде сонячно, але холодно. Температура вночі -6 … -8° морозу, вдень 1−3° тепла.

У Львові понеділок буде сніжним. Стовпчики термометрів вночі опустяться до -2 … -4° морозу, вдень 1−3° тепла.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В Одесі 19 листопада прогнозуються мінлива хмарність та опади - мокрий сніг і дощ. Вночі -1 … -3° тепла, вдень очікується 4−6° тепла.

У Дніпрі синоптики обіцяють сніг протягом дня. Температура повітря вночі від -4 … -6° морозу, вдень до 1−3° тепла.

В Харкові в цей день опади не очікуються, буде ясно. Температура повітря вночі становитиме -6 … -8°, вдень 1−3° тепла.

Крім того, геомагнітна обстановка в Україні 19 листопада залишає бажати кращого. Зранку очікується слабка магнітна буря, протягом дня на українців будуть чекати невеликі збурення.

Нагадаємо, що зима в цьому році буде м'якою, з дощем і мокрим снігом. Опади майже скрізь прогнозуються в межах норми, і лише на сході трохи вище норми.

Як повідомляв портал Знай.иа, Україну незабаром замете снігом. Наші співвітчизники зможуть відзначити, як різко і рішуче пізніше літо змінюється ранньою зимою.

Також портал Знай.иа писав, що сніг, бруд, пісок і сіль - головні вороги нашого взуття взимку. В результаті контакту з "кашею" снігу і солі, ми отримуємо білі розводи на взутті, які часом дуже важко вивести і в підсумку, наше взуття менше служить, а ми змушені щорічно витрачати кошти на нове.