Не вистачало ще, щоб на чолі Інтерполу став представник країни-агресора Росії, яка принесла багато бід всьому світу, і особливо – Україні, яку лицемірно називає близьких по крові народом. Так, делегація України заблокує Генеральну асамблею Інтерполу в Дубаї, якщо главою відомства буде призначений генерал-майор поліції Росії Олександр Прокопчук. Своє невдоволення тим, що відбувається і готовність прийняти рішучі заходи на цей рахунок опублікував міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у себе в Твіттері.

Глава МВС України пише, що це – те ж саме, що і було в часи Другої світової війни. Інтерпол ризикує повернутися до жахливих тенденціям, які спричинять за собою наслідки не тільки для України, але й для інших країн світу.

"Це одна з глобальних гібридних загроз сучасного світу!..

Не можу допустити думки, що Інтерпол повернеться до своєї трагічної історії 1938-1945 років, коли Інтерполом керували Гейндрих і Кальтенбруннер, а штаб-квартира після аншлюсу Австрії була перенесена в Берлін!", - заявив міністр.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

В кінці грудня 2017 року Кабінет міністрів України видав розпорядження (документ уряду №968), яке зобов'язує Нацполицию виконувати функції Національного бюро Інтерполу.

А в кінці листопада минулого року Інтерпол відмовився від подальшого розшуку колишнього керівника Держагентства лісових ресурсів України Віктора Сівця, пославшись на рішення Печерського суду Києва, який не виніс необхідну для розшуку запобіжний захід "лісника-мільйонера", наближеному до Януковича.

Це одна з глобальних гібридних загроз сучасного світу!..

Не можу допустити думки, що Інтерпол повернеться до своєї трагічної історії 1938-1945 років, коли Інтерполом керували Гейндрих і Кальтенбруннер, а штаб-квартира після аншлюсу Австрії була перенесена в Берлін!», - заявив міністр.

Як раніше повідомляв Знай.иа, Путін вже програв війну. Такої думки дотримується глава МЗС України Павло Клімкін.

Росія втратила Україну в контексті будь-якої співпраці і тому програла війну.

Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час конференції Halifax International Security Forum в Канаді, пише gazeta.ua.

"Путін - дозволив провести повну заміну українського суспільства", - заявив Павло Клімкін

Все більше і більше українців підтримують вступ країни в НАТО, що також свідчить про поразку Путіна.

Також ми повідомляли про те, що лицемірною Росії вистачило нахабства назвати Україну близьким по крові народом, і після всіх вторгнень і кровопролить, які вже відбулися, після анексії Криму, заявити, що не збирається воювати з Україною. Читайте в нашому недавньому матеріалі, ким був цей путінський прихлебатель, і коли прозвучала кричуще заяву.