Вбивство Хашоггі: міністр виявив, де могли заховати тіло

Джамаль Хашоггі, Саудівська Аравія
Джамаль Хашоггі, Саудівська Аравія

Міністр оборони Туреччини Хулуси Акар під час візиту до Канади заявив, що після вбивства саудівського журналіста Джамаля Хашоггі нападники могли вивезти його розчленоване тіло з країни в дипломатичному вантажі. Також Акар додав, що вбивці могли вчинити злочин і через 3-4 години покинути Туреччину, адже маючи дипломатичний імунітет виїхати з багажем дуже легко.

Зарплати в Україні 2019 року

Зарплата
Зарплата

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Українці в наступному році стануть заробляти приблизно на 16% більше, стверджує НБУ в інфляційному звіті. Ціни, у свою чергу, піднімуться на 5%. Перші, кого чекає значна прибавка, це жителі великих міст. Зарплата співробітників, що працюють на низькооплачуваній роботі підніметься на 12% разом з мінімалкою. Приблизно 44% опитаних заявили, що потрапляють на нове місце роботи раз на 2 - 4 роки. Також, це головна причин, по якій люди виїжджають за кордон за високими зарплатами, в їх числі – Польща, Чехи, Естонія, оскільки там зарплата вище в кілька разів.

Дивіться: Наскільки в Україні зросла мінімальна зарплата в Україні?

Янукович зник? Загадкова "хвороба" легітимного і майбутній суд

Михайло Добкін та Віктор Янукович
Михайло Добкін та Віктор Янукович

Екс-президент України Віктор Янукович перебуває в лікарні і пробуде там як мінімум 3 тижні, тому суд у справі про держзраду він пропустить. Колишній президент був госпіталізований у Москві в клініку імені Скліфосовського у п'ятницю, 16 листопада.

Найменша дитина у країні, безумовний рекорд

У Дніпрі було зафіксовано незвичайний рекорд України – там на світ з'явилася найменша дитина в країні. Дитина мала вагу в 470 грам, а зріст – всього 28 сантиметрів. З такими незвичайними даними народився хлопчик на ім'я Захар 2 роки тому.

Дивіться: Через низьку народжуваність та міграцію в Україні постійно погіршується демографічна ситуація

Невдоволені холодом у домівках одесити перекрили трасу міжнародного значення

Група людей перекрила трасу міжнародного значення Одеса–Південний (М-28) недалеко від села Крижанівка Одеської області. За допомогою цієї акції мешканці домагаються увімкнення опалення в житловому комплексі Європейський в Одесі. Винуватцем ситуації протестувальники називають фірму Реал-Інвест – забудовника, який є власником котельні у житловому комплексі. Станом на сьогодні, тепла немає в більш ніж 500 квартирах цього житлового комплексу.