Група людей перекрила трасу міжнародного значення Одеса–Південний (М-28) недалеко від села Крижанівка Одеської області 18 листопада.

Про це повідомив одеський портал Думська. До того ж, депутат Крижанівського сільради Сергій Колодяжний на своїй сторінці в Facebook розповідає, що з допомогою цієї акції жителі домагаються увімкнення опалення в житловому комплексі Європейський в Одесі.

Винуватцем ситуації протестувальники називають фірму Реал-Інвест – забудовника, який є власником котельні у житловому комплексі.

Станом на сьогодні, тепла немає в більш ніж 500 квартирах цього житлового комплексу.

Представники цієї ініціативної групи, домагаючись включення тепла, перекривали вулицю Бочарова в районі її перетину з вулицею Семена Палія в Одесі 13 листопада, а також влаштували пікет біля обласної адміністрації.

Нагадаємо, МВФ вимагає підвищення тарифів на опалення.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", якість тепла в Україні почнуть перевіряти.

Також "Знай.uа" писав про те, що столична влада не поспішає з включенням тепла в квартирах киян.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще