У Тернопільській області пішов з життя співак, музикант і педагог Юрій Шевчук. Про це повідомив друг покійного в Facebook.

Священик Олексій Філюк з міста Ланівці Тернопільської області розповів про смерть музиканта, педагога й співака Юрія Шевчука. А також про те, що його поховали.

"Помер музикант, педагог, співак, самодіяльний композитор, громадський активіст Шевчук Юрій Пилипович. Похорони відбулися в неділю 18 листопада о 15 год. У р. Ланівці", - розповів Філюк.

Раніше повідомлялося, що шанувальники оплакують відомого російського гітариста і композитора Івана Смирнова, якого не стало на 64 році життя.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Про сумної новини написав на своїй сторінці Facebook повідомив музикант Андрій Большаков.

"Сьогодні відійшов до Господа один з кращих гітаристів Росії – Іван Смирнов", – написав він.

Зараз ні колеги, ні рідні не називають причини смерті знаменитості.

Відомо, що артистові стало погано вдень у четвер, 15 листопада. До того він відвідав концерт музиканта Юрія Нугманова, а також найближчим часом планував зіграти свої твори в клубі "Союз композиторів".

Але вже через дві доби музиканта не стало.

Іван Смирнов створював музику в стилі етно-фюжн. Почавши свій шлях на сцені разом з Володимиром Кузьміним, гітарист став відомий широкій публіці у складі джазового рок-колективу "Арсенал" Олексія Козлова. Покинувши групу, Смирнов зайнявся сольною кар'єрою і прославився як російський гітарист-віртуоз світового масштабу.

Нагадаємо, помер культовий американський музикант, його пісні знають мільйони. Ім'я гітариста внесено в Зал слави.

Як повідомляв Знай. ua, померла легендарна українська співачка. Її син Тарас Петриненко - відомий співак, автор пісні "Україно"

Знай. ua писав, що труп легенди 90-х знайшли в його власній квартирі: ці пісні знав напам'ять кожен. "Причина смерті поки не називається".