Учасники Громадської організації "АвтоЄвроСила" спільно з іншими структурами та активістами анонсували проведення масштабних акцій протесту.

Зокрема, на сторінці ГО у Facebook вони зазначили, що планують долучити до мітингів величезну кількість водіїв 20 листопада:

АвтоЄвроСила, мітинг
АвтоЄвроСила, мітинг

"Всі акції громадянської непокори будуть безстроковими і відбуватимуться до моменту отримання результатів щодо питання відміни законопроектів #8487 та #8488, які були прийняті без урахування вимог громадськості, зокрема - про відміну коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу. Акції будуть проходити в кожній області України. За попередніми оцінками участь в акціях громадянської непокори візьмуть понад 50 000 громадян України. Ми наперед повідомляємо нашим співвітчизникам точні координати всіх місць, де будуть відбуватися акції, аби вони могли зкоригувати свій маршрут", - зазначили в "АвтоЄвроСилі".

АвтоЄвроСила, мітинг
АвтоЄвроСила, мітинг

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Учасники майбутнього мітингу запевняють, що добре розуміють можливість ускладнення руху транспорту під час акції, обіцяють не створювати особливого дискомфорту:

АвтоЄвроСила, мітинг
АвтоЄвроСила, мітинг

"…просимо Вас утриматись від руху вказаними на мапі місцями, оскільки ми дуже не хочемо завдати Вам незручностей. Просимо нас зрозуміти — нас дістало, що влада не чує своїх громадян! Тому ми мусимо здійснити загальнонаціональну акцію непокори, щоб продемонструвати, що нас мільйони, з яких — десятки тисяч людей готові діяти!", - йдеться у повідомленні.

Дивіться: Євробляхери розлючені прийнятим законом

Нагадаємо, стало відомо, скільки коштує техогляд, ремонт машини з Литви чи Польщі. Як повідомляв "Знай.ua", експерти розвіяли основні міфи про купівлю та використання зимової гуми. Також "Знай.ua" писав, митниця в Івано-Франківську була заблокована власниками автомобілів на іноземній реєстрації.