Привчати дітей до спорту – річ корисна, але за кожну перемогу школярам потрібна винагорода, аби бути певними у своїх силах. Втім, в Одесі переможцям змагання замість заохочення підсунули пусті коробки, де теоретично повинні були бути подарунки.

Знімок цього "презенту" опублікували на сторінці спільноти "Чорний список Одеса" у Facebook:

"Так, дитині за призове місце подарували порожню коробку без цукерок, ще й прострочену. У ній знаходилися формочки для ялинкових іграшок з картону. 2-й етап змагання в Одесі !! За призове місце дитині видали коробку АВК з цукерками, за фактом коробка виявилася без цукерок, а з формочками у вигляді ялинкових іграшок. А цукерки прибрали, прострочені були ще влітку !! Інші міста України гостинно зустрічають спортсменів !! Ганьбище!!", - йдеться в коментарі до фото.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Користувачі звернули увагу, що виробник тут ні до чого, вся справа в організаторах – їм і треба поставити питання, чому так поводяться з дітьми. Хтось навіть порадив обирати більш раціональні і корисні подарунки:

"Дожили ... Уже дітей цукерок позбавляють, мабуть самі зжерли а коробочки роздали. Дорослі люди, а надійшли погано. Вже на що, а на цукерки в нашій країні дефіциту немає"," Взагалі вважаю подарунки у вигляді цукерок та іншої харчової продукції найбезглуздішими. У декого може бути просто алергія на них і взагалі це не корисно. Дітям краще іграшки розвиваючі якісь попелиці книги", " Нижче опуститися просто неможливо, відняти у діток? Чи не подавляться цими цукерками той хто зробив цю підлість", " призовий фонд який? Скільки зібрали з вас грошей за участь в змаганнях ???", "при всьому цьому батьки самі оплатили поїздку, костюми, внески за участь, адже не всі знають, що в нашій державі федерації живуть тільки за рахунок батьків і спонсорів".

Дивіться: діти із розладами аутичного спектра підкорюють татамі

Нагадаємо, жінка зважилася всиновити дитину і врятувала їй життя.Як повідомляв "Знай.ua", новонароджений малюк довів лікарів до сивини. Також "Знай.ua" писав, "євробляхи" заблокують основні дороги України.