Ця історія, без перебільшення, здивувала весь світ. Жінка зважилася усиновити дитину, яку всі кинули і вважали безнадійною. Вона не здалася і подарувала хлопчикові нове щасливе життя.

Особливої уваги заслуговують ті, хто не відмовляється і усиновлює дитину з певними фізичними відхиленнями. Прісцилла Морс живе у США і активно користується соціальними мережами.

Якось їй попався пост про усиновлення. Увагу Прісцилли прикував хворий хлопчик, на ім'я Райан, якого ніхто не хотів брати. Дитині тільки виповнилося 7 років, але все своє дитинство він провів у лікарні.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У нього були великі проблеми зі здоров'ям, список проблем був дуже довгим: церебральний параліч, сколіоз і проблеми з ростом. У пості про усиновлення було написано, що біологічні батьки практично ігнорували хлопчика і погано годували.

На момент усиновлення в сім'ї Прісцилли вже було дві її власні дитини та усиновлена дівчинка. Зваживши все, багатодітна мама вирішила, що зможе надати потрібний догляд і турботу ще одному малюкові. Буквально через кілька днів, Прісцилла зі своїм чоловіком вирушили в центр, який розмістив оголошення про усиновлення.

Розповідаючи про знайомство з маленьким Райаном, батьки відзначали, що він був більше схожий на скелет і ледве міг рухатися. Прісцилла розповіла, що в Болгарії особливі проблеми з виходжуванням таких дітей.

"Малюк був дуже худий і у нього практично відсутні м'язи. Він був завтовшки з мою руку. Я не могла навіть уявити, що все було настільки погано", — згадує жінка.

Хлопчик міг померти в будь-яку секунду, тому батьки прийняли рішення негайно забрати його в клініку Вандербільта в США. Там лікарі відгодовували дитину за допомогою спеціальної трубки і крапельниць.

Через два тижні інтенсивної реабілітації дитина пішла на поправку і потрапила у нову люблячу сім'ю. Завдяки постійній увазі та турботі він почав поправлятися дуже швидко.

Через рік у хлопчика нормалізувалася вага, він навіть почав розмовляти, хоча у нього ще не все виходить. Став часто посміхатися і виглядати шалено життєрадісним.

Присцилла розповідає, що хлопчик практично не плаче. Інші діти раді новому братику. Вони приділяють йому багато уваги: читають, вчать нові слова і грають.

Нагадаємо, відчайдушна жінка народила по Youtube відеоінструкції, лікарі в шоці, новоспечена мати дуже щаслива.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хлопчик прожив 12 років, не виходячи зі скляного боксу, будь-який дотик міг його вбити.

Також "Знай.uа" писав, 99-річна жінка за 2 роки пошила 840 комплектів одягу для нужденних африканських дітей.