Ряд ДТП в Україні трапляється саме через жалюгідний стан доріг. На жаль, навіть є окрема статистика аварій і смертей. Однак не всі водії йдуть з позовом до суду проти автодору.

Адвокати радять українцям відстоювати свої права і притягувати відомство до відповідальності. Як результат це призведе до компенсацій постраждалим і зрушень в ремонті доріг.

"Кожен водій, який потрапляє в ДТП, запитує себе: для чого мені треба морочитися, ці суди? Якщо і далі кожен буде дотримуватися такої позиції, то у нас і далі буде така ситуація з дорогами", — розповідає адвокат Юрій Жук.

У випадку, якщо машина "налетіла" на яму і в результаті отримала ушкодження, то потрібно знайти свідків, сфотографувати яму і пошкодження машини, а також викликати поліцію і працівників дорожньої служби.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Правоохоронцям вдалося заарештувати одного з зловмисників, які напередодні пограбували інкасаторський автомобіль в Ірпені (Київська область). Поліцейським знадобилося менше доби, щоб обчислити злодіїв, які привласнили 5 банківських касет.

"За інформацією банку, в них було 1,8 млн грн. Зараз гроші вилучені і знаходяться у відділі поліції", - повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Київській області.

Також зазначено, що автомобіль поліція виявила в Києві завдяки характерному пошкодження, яке спричинило зіткнення з іншим транспортним засобом під час втечі грабіжників.

Нагадаємо, одеського спочатку збили пішохода, а потім добили, моторошні деталі жорстокого ДТП. Причина ДТП банальна і всім знайома.

Як повідомляв Знай. ua, у Кременчуці хлопчик вижив після падіння у пекельну безодню. Про це чудесне спасіння вже ходять легенди.

Знай. ua писав, що рятувальники попередили українців про найстрашнішому. Як зберегти життя і здоров'я в умовах погодного апокаліпсису.