На територію окупованого російськими незаконними збройними формуваннями Донбасу прибув черговий "гуманітарний конвой" МНС Росії, 83-й за рахунком.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на прес-службу так званого "МНС ДНР".

У "відомстві" уточнили:

"Прибув вісімдесят третій гумконвой з РФ з дитячим харчуванням і медикаментами".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Зараз почався процес розвантаження машин конвою на складському комплексі в Донецьку.

За попередніми даними прес-служби, загальна вага вантажу становить близько 300 тонн.

Нагадаємо, тут черговий доказ фейковості російських "гумконвоїв" під'їхав. Так, в мережі через дурість донецький терорист Тимур Ковальський спалився як школяр. Бойовик в одній з соцмереж показав, що саме возять з РФ на окуповані території України.

Про це стало відомо завдяки уважності блогера "Фашик Донецький". Кадри, що доводять цей факт, опубліковані в Twitter.

"Як незручно вийшло – спалив "гуманітарку" з РФ. Урод, для якого Донецьк – це справжнє обличчя "русского мира". Саме "русского", бо "русский мир" – це орда, а не слов'яни. Думаю, "мыгыбы дыныры" тр*хнет тупого казаха за тупість", – додав Фашик Донецький.

Раніше Знай.uа писав про те, що на Донбасі так званий "гуманітарний конвой" з Росії не залишається не поміченим нашими військовими.

І поки агресор прикривається допомогою, перевозячи на окуповані території зброю, ЗСУ добре знають, що робити у таких випадках. Кадри ліквідації вантажу сумнівного змісту та навіть командування ворога у соцмережах нещодавно оприлюднили українські волонтери.

Цікаво, що відповідну спецоперацію українські воїни провели ще кілька місяців тому. Повітряна атака по вантажівці противника вийшла досить вдалою – наші бійці попутно знищили ще й декількох бойовиків, припускають, серед них був і "командир" терористів.

Також Знай.uа повідомляв, що в Донецькій області терористи "ДНР" обстріляли контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду "Майорське".