Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко розповів, що в Україні мінімальні пенсії зростуть з 1 грудня 2018 року. Їх піднімуть до 1497 гривень, відповідно, надбавка складе "аж цілих" 62 гривні. Ось такий, здавалося б, незначний "подарунок під ялинку" пенсіонерам, і то хліб для бабусь, які рахують копійки. Так вважає влада, але ця "надбавка" - це зовсім не грощі, якщо посудити об'єктивно.

За словами Розенка, перерахунок виконають всім пенсіонерам, чий розмір пенсій знаходиться в залежності від прожиткового мінімуму непрацездатних осіб.

Також Розенко розповів, що чергового підви.щення пенсій слід очікувати з 1 січня. Воно торкнеться півмільйона пенсіонерів а також військових пенсіонерів. Пенсії і далі продовжать рости. Черговий надбавки пенсіонерам слід очікувати в березні 2017 року, тоді підвищення пенсій складе 12-17%.

Відзначається, що в період з 2013 по 2016 рік пенсії підвищили найбільше суддям і військовослужбовцям.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Знай.uа" писав про "дуже непросте рішення" – українцям розповіли, що буде з доставкою пенсій.

Президент України Петро Порошенко розповів українцям, що буде з доставкою пенсій. Глава держави запевнив, що хвилюватися не потрібно і це питання буде вирішено.

Порошенко переконаний, що Верховна Рада підтримає його ініціативу щодо передбачення в державному бюджеті на 2019 рік 500 млн грн на видатки "Укрпошти" по доставці пенсій. Про це повідомляє "Хвиля".

Порошенко на зустрічі з представниками "Укрпошти" в Житомирській області розповів про "єдино можливе рішення".

Нагадаємо, "Укрпочта" розглядає припинення доставки пенсій з 2019 року у разі, якщо не буде затверджено новий тариф на цю послугу.

Як повідомляв портал Знай.иа "Укрпошта" з 1 січня 2019 року припиняє здійснювати доставку пенсій українським громадянам. У компанії це рішення аргументують - збитковістю послуги.

Знай.uа писав "Укрпошта" підяняла тарифи на свої послуги. Тепер за доставку листів і посилок доведеться заплатити на 30-40% більше.

Що стосується самого Розенко, то нещодавно ми писали про те, що чиновник вивів у люди кохану. Нею виявилася головна "аферистка" країни.

Віце-прем'єр Павло Розенко засвітився на світському рауті в компанії скандальної української телеведучої, яка виявилася його нареченою.

Відповідну інформацію і фото оприлюднили в мережі.

Нареченою чиновника виявилася телеведуча Крістіна Лебідь, відома за програмою "Аферисти в мережах".