Авіакомпанія SkyUp, що позиціонує себе як національний лоукостер, запустила продаж квитків на внутрішні рейси за ціною від 500 гривень в одну сторону. Про це повідомляє avianews.com, передає Хвиля.

Згідно з оприлюдненим розкладом, польоти між Києвом і Одесою стартують з 2 червня 2019 року і будуть виконуватися два рази на тиждень щосереди і щонеділі.

З аналогічним розкладом будуть запущені рейси між Одесою і Харковом.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Мінімальна ціна квитка в одну сторону — від 500 грн з урахуванням перевезення тільки 7 кг ручної поклажі.

Вартість авіаквитка з включеним багажем до 23 кг починається від 800 грн в одну сторону.

В даний час SkyUp виконує чартерні рейси в інтересах туроператора Join UP!

Зараз флот лоукосту складається з двох Boeing 737-800 і одного Boeing-737-700. До кінця року авіаперевізник має намір розширити свій парк за рахунок ще одного Boeing 737-800 і одного Boeing 737-700.

Як раніше повідомлялося, всесвітньо відомий ірландський авіаперевізник компанія Ryanair планує створити в Україні четвертий за масштабом IT-хаб в Європі. Саме тому, компанія планує ввести в Україні нову посаду технічного директора.

Про це стало відомо завдяки заявою комерційного директора компанія Девіда О'браєна.

Варто нагадати, що ірландський лоукостер Ryanair нещодавно звільнив відразу шість співробітників. Причини досить непередбачувані: керівництву компанії не сподобалися знімки, де вони сплять на підлозі в очікуванні рейсу.

Таке рішення пояснили "шкодою репутації", яку нібито завдали працівники. Знімки опублікували в Twitter ще в середині жовтня, його автор зазначив: зроблені вони невипадково, сам бачив перевізників в кімнаті для екіпажу.

Напомним раніше повідомлялося, що вперше в історії харківського міжнародного аеропорту відкрилося регулярне авіасполучення з британською столицею. Так, угорський перевізник Wizz Air запустив рейс за маршрутом Харків-Лондон. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби аеропорту.

Нагадаємо, українцям подарували десятки дешевих авіарейсів.

Знай.uа писав, популярні лоукостери приготували пасажирам неприємний сюрприз, доведеться розщедритися.

Знай.uа писав, українцям подарували десятки дешевих авіарейсів: список.