Компанії-лоукостери частенько тішать пасажирів різними розпродажами і знижками на квитки. Завдяки їм з України в Європу можна долетіти практично за копійки. Але при виборі рейсу та купівлі квитків ви повинні враховувати неймовірно важливий фактор. Найчастіше лоукостери прилітають в маленькі аеропорти, які розташовані на околиці міста або за його межами. А це говорить про те, що вам доведеться якось добиратися в місто. Якщо вам пощастило купити квиток за 5 євро, навряд чи ви захочете витрачати на трансфер додаткових 30.

Нижче представлений список лоукост-аеропортів з найдорожчими трансферами:

1. Першу позицію зайняло Осло. Щоб доїхати до міста з аеропорту Торп, доведеться витратити 28 євро.

2. На другому місці опинився Амстердам – 25 євро. Лоукостери доставлять вас до Ейндховена. А сам Амстердам, грубо кажучи, знаходиться в іншому кінці країни, незважаючи на те, що Нідерланди досить маленькі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

3. Третю позицію зайняв Мюнхен. Проїзд автобусом з Меммінгема до міста коштує 18 євро.

4. Брюссель. Проїзд з аеропорту Шарлеруа до міста обійдеться вам в 17 євро.

5. Париж. Лоукости приземляються в невелике містечко Бове. Щоб дістатися до Парижа, необхідно витратити 17 євро.

6. Барселона. Деякі літаки приземляються в основний аеропорт міста, інші – в Жирону, невелике містечко, що знаходиться в 92 кілометрах від Барселони. Це досить далеко, тому і вартість проїзду відповідна – 16 євро.

7. Стокгольм. Проїзд з аеропорту Скавста обійдеться вам в 14 євро.

Якщо враховувати те, куди саме ваш летить літак, можна істотно заощадити на витратах на проїзд.

Портал "Знай.uа" вже писав про оригінальні способи сховати гроші в подорожі

Крім того, портал розповідав про найкращі фестивалі йоги

Читайте також про романтичні напрямки Індії