Українці вже давно бронюють квитки та готелі на новорічні свята. За прогнозами, внутрішній туризм цього року поступається близькому зарубіжжю та екзотиці. Куди ж відправляються українці та як заощадити на поїздках у свята.

Про це розповідає ТСН.

Останні роки все більш популярним стають гірськолижні курорти Польщі та Словаччини. Тиждень у словацькому будиночку коштує понад 40 тисяч гривень. Якщо їхати з друзями, то наприклад, на 5-6 чоловік вийде не так дорого. Однак потрібно врахувати витрати на дорогу.

Щодо далеких подорожей, наприклад до теплих країн у пріоритеті - напрямки з прямим авіасполученням. До традиційно популярного Таїланду цього року приєдналася Домінікана. І тим, хто прив'язується до святкових дат, доводиться чимало переплачувати. Ціни тоді підвищують в 1,5-2 рази. Недалеко втік Єгипет. До вартості туру в новорічну ніч варто додати ще як мінімум 200 доларів.

На новорічні свята номер в готелі коштує 1300 доларів, після 12 січня – майже тисячу. Лихоманка на туристичному ринку починається 27 грудня і триває до 12 січня. Гарячих пропозицій - немає. Проте є альтернатива - самостійне планування.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Співробіиниця туристичного агенства говорить, що часто люди приходять перед самим новим роком та просять відправити на відпочинок і вже за будть-які гроші, але їм буває вже нічого запропонувати, адже люди розкуповують все заздалегідь.

Як правило, ті, хо хочуть їхати на новорічні свята за кордон, повинні подумати про це за 2-3 місяці.

Нагадаємо, спецілісти розповіли, як правильно вибрати ялинку, щоб не зупсувати собі свято та квартиру.

Як повідомляв раніше Знай.ua, синоптики розповіли, якою буде погода на новорічні свята.

Також Знай.ua писав, що уряд подарує українцям більше вихідних та свят у грудні.

Дивіться: Найкращі напрямки на Новий рік, де відсвяткувати