У п'ятницю, 23 листопада поточного року слід чекати повного Місяця, але це не просто явище, яке ми звикли спостерігати кожен місяць. Цього дня він буде доленосним. Події, які відбудуться під його впливом вирішать ваше майбутнє.

Якщо останнім часом ви часто стикалися з проблемами, то повний місяць доведе їх до максимуму. І все це тому, що настав час на великі зміни у житті. Вам потрібно лише набратися сміливості та рішучості.

повний Місяць

23 листопада повний Місяць прийдеться у знаку Близнюки.

Повний Місяць - Час змін

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Кожен повний місяць приносить з собою кардинальні зміни, і цей - не виняток. Події за три дні до і три дні після повного місяця можуть бути фатальними. Повний місяць у листопаді 2018 виведе на перший план конфліктні ситуації і минулі протистояння.

Повня — це досить важливий час, який потрібно провести правильно і з користю для себе. В цей період ми можемо винести для себе максимум користі і наблизитися до своїх цілей.

повня

Що змінить повня 23 листопада

  • Повня може вплинути на наші дії, яка стануть доленосними.
  • повний Місяць приносить у наше життя правду і все розставляє по своїх місцях.
  • Також у цей момент до творчих особистостей приходить нове натхнення.
  • Повня посилює емоції і перебільшує ситуації в наших очах, щоб ми усвідомили.
  • У цей період в людини побільшає життєвих сил та енергії, щоб її можна було спрямувати на покращення ситуації, розпочати все з чистого листа.

Це саме той момент , коли людина отримує більше мудрості, сміливо йде до перемог, втілює нові ідеї. Це енергетичний пік та час великих можливостей.

Як прожити цей період правильно

  • Щоб уникнути конфліктів і сварок, потрібно бути стриманими і не з'ясовувати стосунки в дні поблизу повні, під чат і після нього. Проявляйте більше милосердя до близьких.
  • Слід бути обережними на дорогах, у транспорті, в багатолюдних місцях. Важливо пам'ятати, що в повню люди розсіяні, самовпевнені, а також збільшується кількість злочинів.
  • Не варто боятися повного місяця. Головне не розгубитися, намагатися бути уважними, щоб наламати дрів та не впустит важливих моментів.
  • Направляйте енергію на творчі заняття, своє хоббі, цікаве проведення часу. Ввечері по можливості побудьте вдома.

Нагадаємо, астрологи розповіли, що означає повний місяць 23 листопада для закоханих та як зміниться їх доля.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відьма розповіла, як причарувати судженого.

Також Знай.ua писав, що українець поставив незвичайни рекорд, але перемога була великою ціною.

Дивіться: Що принесе повний Місяць 23 листопада та у чому його сила