Українці оплакують знамениту одеську телеведучу та фармацевта Неллі Калестру, яка померла на 72 – му році життя.

Про це написала на своїй сторінці екс-регіоналка Світлана Фабрикант, - передає Politeka.

Телеведуча популярних програм на медичну тематику померла в Одесі, 22 листопада.

Крім телебачення жінка також працювала фармацевтом та завідувачкою Аптеки Гаєвського №21.

"Пішла Неля Йосипівна Калестру! Ні на кого не схожа, яскрава, безжурна, дуже жіночна. Берегиня, муза і душа знаменитої аптеки Гаєвського. Для мене це особливі спогади, мої перші кроки на ТБ, програма Новини АПТЕКИ Гаєвського. Ми говорили про здоров’я, про ліки, а програми завжди виходили веселими, пізнавальними, живими. Дуже одеськими. Як багато чому я у Вас навчилася. Неличка Йосипівна, Вас Одесі буде дуже не вистачати Світла пам’ять", – повідомляє екс-нардеп.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

телеведуча

Неллі Йосипівну Калестру знають в Одесі не лише як господиню найстарішої аптеки в місті, а й як ведучу телепрограми про медпрепарати і засоби народної медицини "Новини Аптеки Гаєвського".

Протягом 10 років на одеському телеканалі Неллі Келестру доступно розповідала одеситам про премудрості, які знають тільки фармацевти.

Близьке оточення відгукується про покійну, як яскраву та жіночну, і в той же час жінку з сильним характером.

Подруга Белла Кердман в статті для вечірньої Одеси назвала Неллі Калестру "прекрасною Аптекаркою — – жінкою, яка рано осиротіла, ростила дочку без чоловіка і змогла стати господинею найстарішої аптеки:

"Фармацевт з вищою освітою і серйозним досвідом роботи у своїй професії, ця видна, красива жінка володіє потужною харизмою лідера, до того ж вона — рідкісний трудоголік".

Нагадаємо, у Тернопільській області пішов з життя співак, музикант і педагог Юрій Шевчук.

Як повідомляв раніше Знай.ua, стало відомо, хто був вбивцею Катерини Гандзюк.

Також Знай.ua писав, що знаменита зірка БДСМ померла заз загадкових обставин.

Дивіться: Неллі Калестру у програмі "Аптека Геєвського№ 21"