У Великобританії померла одна з найвідоміших домінатрікс світу 56-річна Коулла Какоуллі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що домінатрікс це слово, що позначає владну жінку, яка часто практикує БДСМ – проявляє садизм і домінування в ліжку.

Відомо, що жінка працювала під псевдонімом пані Дометрія, та померла у серпні поточного року, проте журналісти дізнались про смерть лише зараз. Відзначається, що Какоуллі знайшли лежачою на підлозі у спальні. Проте під лівою ніздрею залишились сліди білого порошку. Крім того у кімнаті сильно пахло хлоркою. Слідчі відразу ж припустили, що вона могла втратити свідомість під час прибирання.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також відомо, що свою квартиру у Брайтоні, де вона й приймала клієнтів називали "еротичним будуаром". Одна з кімнат була переобладнана для неординарної роботи жінки.

Варто додати, що вона кілька разів знімалась у тематичних фільмах та часто з'являлась на обкладинках різниї журналів, які присвячені темі БДСМ.

Крім цієї діяльності, вона професійно займалася бодібілдінгом і виступала на міжнародному рівні. У неї залишилося п’ять дітей, недавно Какоуллі стала бабусею.

Разом з тим варто відзначити, що кожне весілля закінчується першої ночі наодинці - це інтимний момент для обох, який повинен пройти особливо. І те, як вона пройде, залежить від багатьох народних особливостей. Адже не завжди місцеві традиції збігаються з релігійними.

У православній традиції після одруження наречена йде в будинок нареченого. На наступний день туди прийдуть гості. Вночі їх чекає довгоочікуване виконання подружнього боргу.

Постільну білизну на ліжко може стелити тільки сваха, сестра або мама нареченого. Подруги нареченої в кімнату не допускаються, щоб не заздрили щастю молодят. Білизна повинна бути чистою. Ліжко потрібно перехрестити, освятити водою з церкви. Вінчальні ікони вже не можна не виносити - інтим в шлюбі вважається законним. А ось поза духовного союзу секс вважається блудом. Тому після РАГСу пара повинна обвінчатися в церкві.

Під час менструації інтимна близькість заборонена, як і вінчання в церкві. Тому дівчина повинна заздалегідь прорахувати свій цикл і підібрати відповідні дати.

Будучи наодинці, дружина показує покірність чоловікові і просить розділити з ним ложе. Вона роззуває чоловіка.

Нагадаємо, 10 найпопулярніших еротичних книг 19 століття.

Як повідомляв "Знай.ua", топ інтимних іграшок, які заводять українців.

Також "Знай.ua" писав, що головні помилки коханців у ліжку.

Невинність за 20 тис рублів / 30 фактів про роботу в порно