Міранда Мелдрум — 13-річна мешканка Брістоля, талановита дівчинка, починаюча співачка. Батьки вірили, що її чекає велике майбутнє. Однак, у квітні 2017 року у неї відбувся важкий крововилив у мозок. Спочатку вона відчувала сильний головний біль, а після раптово втратила слух. Потім повністю паралізувало руки.

У терміновому порядку Міранду привезли в Брістольський дитячий госпіталь, де їй негайно зробили операцію. Але результат операції виявився більш ніж поганим — у дівчинки розвинувся синдром "замкненого тіла".

Це означає, що вона повністю чула та розуміла все, що відбувається навколо неї, але відреагувати на це ніяк би не змогла.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Я знала, що це тимчасово. Я керувала своїм мозком і не дозволяла йому думати про погане, зосередившись лише на хорошому. Велику частину часу я думала: "Рухайся, рухайся", — але нічого не відбувалося, але незабаром з'явилося миготіння"

Лікарі на 95% були впевнені, що дівчинка не зможе вилікуватися і повернутися до нормального життя.

Але мама не стала впадати у відчай: вісімнадцять місяців Міранда провела в лікарні, і весь цей час з нею була її мама, яка читала дочці листи від друзів, книги, включала фільми і просто спілкувалася з нею. А потім, пам'ятаючи про співочий талант дівчинки, жінка попросила у лікарів дозволу принести в палату музичний синтезатор.

54-річний батько Міранди Джон також грав на гітарі і співав Міранді, поки вона видужувала. Дівчинка розповіла, що музика стала одним з основних допоміжних засобів, завдяки яким вона протягом 18 місяців проходила відновлення в лікарні.

І ось в один день, під час того як мама грала для своєї доньки чергову пісеньку, пальці на руках Міранди заворушилися. Як виявилося пізніше, саме мамина любов і музика допомогли Міранді знову здобути владу над своїм тілом.

Зараз Міранді 14 років, і, за її словами, не дивлячись на параліч, вона завжди могла бачити "світло в кінці тунелю". Дівчинка-підліток проходить важкий і довгий курс реабілітації. Під час нього вона знову вчиться таким банальним речам, як ходити і розмовляти. Мама і доктора сподіваються, що вже в наступному місяці Міранда знову зможе відвідувати школу.

Нагадаємо, жінка зважилася усиновити дитину, яку всі кинули і вважали безнадійною. Вона не здалася і подарувала хлопчикові нове щасливе життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хлопчик прожив 12 років, не виходячи зі скляного боксу, будь-який дотик міг його вбити.

Також "Знай.uа" писав, Холлі Уорланд з Австралії щодня поповнює свій Instagram-аккаунт новим фото. Дівчині не хочеться популярності, таким чином вона намагається відстояти своє право на евтаназію, продемонструвавши те, як вона повільно вмирає.