До якої європейської країни дорога обійдеться всього в кілька десятків євро? Що вигідніше: летіти, їхати автобусом чи звичайним потягом?

Турагенти діляться секретами економних подорожей.

Найближчі сусіди

Найекономніші поїздки обійдуться, наприклад, в Польщу. Сідаємо в автобус у Львові і за кілька годин у Кракові. Це прекрасне місто, зі своїм колоритом та приємними цінами.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Така поїздка може обійтися у 3,5 тисячі гривень, включаючи проїзд та проживання у готелі, екскурсії, обід та сувеніри про чудову поїздку.

"Якщо ви вже дісталися до Європи, можете поїхати і ще до якоїсь країни. Всередині Європи ціни вже досить низькі", - говорить Тетяна Москаленко, турагент.

Далі у топ турів для вікенду - Угорщина та її велична столиці Будапешт.

Там ви можете побачити найбільший парламент Європи, поплавати Дунаєм на кораблику, а також відвідати легендарні термальні купальні. Усе це ви встигнете за вихідні, витративши близько трьох тисяч гривень.

"Це буде тризірковий готель, це буде поїздка на автобусі у супроводі гіда", - розповів турагент Максим Дереза

З підписаням угоди про безвіз і далека Європа стає все ближчою.

Так, тепер дістатися літаком до омріяної країни можна менш, ніж за тисячу гривень.

Нагадаємо, останні роки все більш популярним стають гірськолижні курорти Польщі та Словаччини. Українцям порадили готуватися до поздок на новорічні свята за 2-3 місяці, лише так можна зекономити.

Як повідомляв раніше Знай.ua, авіакомпанія SkyUp, що позиціонує себе як національний лоукостер, запустила продаж квитків на внутрішні рейси за ціною від 500 гривень в одну сторону.

Також Знай.ua писав, що уряд подарує українцям більше вихідних та свят у грудні.

Дивіться: Найкращі напрямки на Новий рік, де відсвяткувати