У Донецькій області чоловік на смерть забив свою 34-річну дружину на очах у 7-річної доньки. Потім пішов з дому, залишивши дівчинку в одному приміщенні з мертвої мамою, передає УНН

"Під час перевірки попередньо встановлено, що напередодні ввечері під час спільного вживання алкогольних напоїв між чоловіками на ґрунті ревнощів виникла сварка. Коли аргументи скінчилися, розлючений 30-річний чоловік почав бити свою кохану. Від отриманих ударів жінка померла на місці. Побачивши це, зловмисник накрив її тіло ковдрою і пішов з дому, сказавши 7-річній дівчинці, що її мама лягла спати. Маленький дитина до самого ранку знаходився в будинку з трупом, поки потерпілу не виявили родичі" йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України, умисне вбивство. Досудове розслідування у даний момент продовжується.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Правопорушник уже раніше притягався до відповідальності і близько півроку тому звільнився з місць позбавлення волі. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі" уточнює поліція.

Нагадаємо, Невідомі розстріляли перехожих, є загиблі: копи розкрили деталі звірячого нападу

З США знову прийшли гарячі новини. Так, у місті Браунсвілл (штат Техас) сталася страшна стрельба біля одного з торгових центрів. В результаті інциденту загинули дві людини, ще двоє отримали важкі травми.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Одеський психопат вбив дівчинку і зробив з нею таке, від чого у вас волосся посивіє

В Одеській області правоохоронцями був затриманий злочинець, який убив і зґвалтував дитину.

Про це повідомляється в прес-службі поліції.

ТакожЗнай.иа" писав про те, що Взяв людей у заручники і погрожує підірвати всіх: божевільний вимагає зустрічі з президентом

У п'ятницю, 23 листопада, стало відомо, що у місті Анже (Франція) невідомий чоловік у жовтому жилеті захопив заправну станцію і пригрозив підірвати всі, якщо до нього не приїде президент Франції Еммануель Макрон. Про це повідомив BFM-TV.