Схоже, що осінь передумала передавати владу зимі і вирішила потішити українців якщо не бабиним літом, то бодай чимось від жіночого характеру. Синоптики прогнозують на 25 листопада потепління та разом з тим – дощі і мокрий сніг.
Як повідомляє Укргідрометцентр, у неділю в південних і західних регіонах температура досягне +9 градусів

За прогнозами синоптиків, у неділю, 25 листопада, очікується тепла, хмарна погода з випаданням опадів у вигляді дощу і мокрого снігу в західних і північних регіонах. Мінімальний рівень тепла очікується в східних регіонах, при це рівень тіла не опуститься нижче -7 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

На Західній Україні в неділю утримається відносно тепла погода. Найтепліше буде на Закарпатті, у Львівській та Івано-Франківській областях: до + 4 ... + 9 днем ​​і до 0 ... +4 градусів вночі. В інших західних областях вдень від 0 до +4, вночі - від -1 до -5 градусів. Похмуро, очікуються опади у вигляді снігу з дощем.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

У Центральній Україні в суботу варто очікувати переважно хмарної погоди з невеликою ймовірністю опадів. Температура вдень від -1 до +1 градусів, вночі - до 0 ... -7 градусів. На півдні нашої країни буде сонячно, вдень + 6 ... + 9 градусів, вночі до 0 ... -2 градусів.

На сході країни переважно хмарно, але опадів не очікується. Найхолодніше буде в Полтавській, Дніпропетровській та Луганській областях: -1 ... +1 вдень і до -7 градусів вночі.

Нагадаємо, за словами синоптика Наталі Діденко, у неділю в Україну прийде атмосферний фронт, який принесе не лише потепління, але й сильні дощі з мокрим снігом.

Як повідомляв портал Знай.ua, погода на вихідних скупає і приморозить українців.

Також Знай.ua попереджав автолюбителів про необхідність перейти на зимову гуму.