Російське захоплення українських кораблів в Азовському морі

Росія вийшла на новий рівень агресії, атакувавши українські катера в Азовському морі.

Вранці 25 листопада прикордонники країни-агресора на своєму кораблі протаранили буксир українського військового флоту.

Відомо про те, що поранено шість українських моряків. Росія повідомляє про надання медичної допомоги трьом українським військовим.

МЗС України зазначає, що агресія кораблів Росії будуть розцінюватися як порушення норм Статуту ООН і Конвенції ООН з морського права. В Міністерство обіцяють, що будуть вжиті всі дипломатичні і міжнародно-правові заходи.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Введення військового положення

Спецслужби СБУ приведені у повну бойову готовність, посилили заходи контррозвідки. І все для того, щоб уникнути провокацій спецслужб РФ на території України.

"Особовий склад СБУ приведені в повну бойову готовність. Посилено контррозвідувальні заходи для недопущення на території України інших провокацій спецслужб РФ та дестабілізації ситуації всередині країни", - йдеться на офіційному ресурсі відомства.

Президент України Петро Порошенко підтримав рішення військового комітету про введдении військового положення. Про це Президент заявив на засіданні РНБО України, передає канал 112 Україна.

У РНБО України зібрали засідання з приводу можливого введення військового положення. Розглянемо цей термін детальніше, особливо щодо того, що він означає для жителів країни.

Нагадаємо, Україна на порозі війни, армія і спецслужби - у повній бойовій готовності. Провокації в Керченській протоці виявилися серйознішими, ніж попередні атаки в Азовському морі.

Як повідомляв Знай. ua, Порошенко підтримав введення воєнного стану. Президент заявив про це на рішенні РНБО.

Знай. ua писав, що оголошення воєнного стану: Турчинов зробив заяву. РНБО збереться в 00:00.