Геннадія Дронова, фігуранта у справі про смертельне ДТП У Харкові, можуть посадити у в'язницю на довше, ніж другу обвинувачену у справі. Скандальну "вічно хвору" з неходящими ногами і ідеальними бровами Олену Зайцеву. Такою думкою поділилася адвокат постраждалих в харківському ДТП Лариса Матвєєва на своїй сторінці в Facebook. Матвєєва також розповіла, чому на останньому судовому засіданні по даній справі клопотала про відвід експертів.

Адвокат розповіла, що експерти так і не розібралися, якою мірою винен кожен з учасників події. Тому цілком прогнозовано, що обох фігурантів визнають винними в рівній мірі.

Також Матвєєва повідомила, що у Зайцевої два пом'якшувальних обставин і жодного обтяжливої, оскільки лікаря-нарколога, яка її обстежила, досі не допитали і не знайшли. "Тобто робиться все, щоб у суді забули про стан Зайцевої, викликаному вживанням наркотичних засобів, як обтяжуючий обставину", — додала адвокат.

У підсумку, за словами Матвєєвої, в суді визнають рівній провину Зайцевої та Дронова, і малоймовірно, що при цьому Зайцева отримає 10 років.

"В сухому залишку такими темпами будемо мати рівну провину Зайцевої та Дронова плюс визнання провини, два пом'якшують і жодного обтяжливої у Зайцевої. Більш того, Дронов ж, не визнаючи провину, дуже реально може отримати більше Зайцевої. Тобто такими методами робиться все, щоб зменшити відповідальність Зайцевої. Причому роль прокурорів тут, незважаючи на те, що вони представляють сторону обвинувачення, одна з вирішальних", — додала адвокат.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", подруга Зайцевої зробила заяву в суді, від якого всі остовпіли. Це може змінити все.

Гучна справа про страшну аварію в Харкові на Сумської, в якому проходять як підозрювані Геннадій Дронов і Олена Зайцева, обростає все новими і новими чутками і скандалами. У справі з'явився новий несподіваний поворот.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Швидкість не важлива, а машина іграшкова: у справі Зайцевої-Дронова перевернулося все, в суді коїться щось неймовірне

Також "Знай.uа" писав про те, що Зайцева вже майже на свободі: експерт назвав єдиного винного в ДТП

Крім того, ми повідомляли, що у Зайцевої цинічно принизили постраждалих в ДТП, заявивши, що тих цікавить тільки матеріальна сторона питання. "… Тут кричать, Зайцева погана, нам її подачки не потрібні і тут же мільйонні позови вимагають. Навіщо? Потім, щоб і собі таке ж дороге авто, купити квартиру, маленький кораблик… адже це все не купиш за початкову допомогу в 50 тис. грн. Всім хочеться грошей і побільше. А кому хочеться, загиблим? Ні, живим. Загиблим вже взагалі нічого не потрібно, крім виділених двох метрів…"