У Кремля є масштабний план захвату української території від Маріуполя до Придністров'я. Крім того, після захоплення планується подальше розчленування України.

Про це повідомив глава МЗС України Павло Клімкін в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

"Не потрібно бути Джеймсом Бондом, якимось суперразведчиком, щоб зрозуміти, що в РФ є плани і щодо Маріуполя, і всього узбережжя. Я вважаю, що за сукупністю військових мілітаристських і немилитарних дій, в Росії є плани і по відношенню до всього Південь до Придністров'я, і на розчленування України", - зазначив міністр.

Клімкін вважає, що для Путіна саме існування України – "фундаментальна проблема для його системи" і саме тому РФ на цьому не зупиниться.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Після атаки на судна ВСУ, які відбулися в неділю, Кремль тепер утримує не тільки політичних ув'язнених, а ще й наших військових.

З такою заявою виступив глава МЗС України Павло Клімкін, пише "Європейська правда".

За словами міністра закордонних справ, нині Україна чекає на міжнародну підтримку. Світова спільнота жорстко комунікувати з Росією по звільненню наших полонених.

Отже, перше, на що ми можемо розраховувати від міжнародних партнерів – це звільнення наших військовополонених.

Нагадаємо, ця війна, - Клімкін. Нині Україна чекає міжнародної підтримки.

Як повідомляв Знай. ua, у Клімкіна зробили важливе "кримське" заяву. До наступної Генасамблеї ООН Україна готує дещо цікаве.

Знай. ua писав, що у Клімкіна осліпли, брат путінського шпигуна - "професіонал" і "порядна людина". В МЗС оцінили діяльність Ігоря Прокопчука "на користь України".