У Китаї сталась трагедія біля великого підприємства. Внаслідок потужного вибуху поблизу хімічного заводу в північній провінції Хебей постраждало півсотні людей.

Про це повідомила місцева влада, -передає Reuters.

За попередніми даними, в результаті вибуху загинули 22 людини, ще щонайменше стільки ж отримали поранення. Їх терміново госпіталізували.

На даний момент пожежники борються з вогнем, правоохоронці з'ясовують причини вибуху.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Попередньою причиною інциденту називають підрив навантаженої хімікатами вантажівки поруч із заводом.

Наразі також розглядають версію теракту. Хоча також ймовірно, що просто сталась аварія.

Додамо, що 23 листопада також у Китаї в провінції Цзілінь при вибуху на машинобудівному заводі загинули дві людини, ще 24 постраждали.

Київський вокзал оточила поліція, шукають вибухівку

У вівторок на Центральному залізничному вокзалі в українській столиці терміново евакуювали людей через загрозу вибуху. Правоохоронцям надійшов анонімний дзвінок про мінування.

А на початку листопада до поліції надйшов дзвінок з інформацією про нібито мінування десятка українських аеропортів. Після перевірок з'ясувалося, що життю та здоров'ю пасадирів нічого не загрожує. Також вдалося встановити, що дзвінки надходили з територіїх іншої держави.

Нагадаємо, на одному з найстаріших суднобудівних підприємств РФ "Адміралтейські верфі" спалахнув недобудований криголам "Віктор Черномирдін".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві сталась масштабна пожежа в житловому будинку. Одна з квартир вигоріла вщент.

Також Знай.ua писав про те, що В результаті теракту в мечеті на військовій базі в Афганістані загинули 26 військовослужбовців, ще 50 були поранені. Інцидент стався під час п'ятничних молитов 23 листопада.

Дивіться: Вибухи на складі боєприпасів залишили Україну без головного