Карма, вона така – вміє наздогнати і вдарити! Цього разу вона наздогнала росіян за Керченський інцидент: на одному з найстаріших суднобудівних підприємств РФ "Адміралтейські верфі" спалахнув недобудований криголам "Віктор Черномирдін".

Як символічно – горить російський корабель, та до того не абиякий, а криголам з іменем Черномирдіна, яке тісно пов'язане із взаєновідносинами РФ і України.

Вогонь спалахнув відразу на трьох з п'яти палубах судна, повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що в результаті пожежі постраждали дві людини, в тому числі робітничий верфі. За словами російських надзвичайників, повідомлення про пожежу надійшло о 19:00.

Спочатку пожежі був привласнений другий рівень складності, але потім складність підвищили до третього рівня. За попередніми даними, в результаті технологічного процесу стався збій в електросистемах - коротке замикання, що і могло спровокувати задимлення.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Пожежу на криголамі "Віктор Черномирдін" зняли на відео:

Варто зазначити, що будівництво криголама почалося в 2012 році. Росія хвалилась, що судно стане найпотужнішим у світі неатомним криголамом.

Однак, за час будівництва кошторис зріс до 11 млрд руб. Через брак коштів будівництво криголама припинялося.

Раніше в РФ повідомляли про плани побудувати криголам до кінця грудня 2018 року і відправити його на випробування в березні-квітні 2019 року.

Нагадаємо, у Росії в Рязанській області через прорив магістрального газопроводу стався масштабний вибух. На місці аварії почалася сильна пожежа.

Як повідомляв портал Знай.ua, шість дітей і двоє дорослих загинули при пожежі в приватному будинку в Кузбасі.

Також Знай.ua писав, у Росії загорілась нафтобаза: є постраждалі та зниклі безвісти