30 жовтня у Росії на об'єкті в Нижньовартовську районі Ханти-Мансійського автономного округу палає нафтобаза.

Про це йдеться на сайті УНН.

Крім того, відомо, що очевидці чули невеликий вибух на об'єкті в Нижньовартовську районі Ханти-Мансійського автономного округу РФ, вже після хлопка почала горіти ємність з нафтою.

Наразі відомо, що палають вже чотири таких резервуари.

На жаль, не обійшлося без травм, двоє людей постраждали в результаті пожежі, ще одна людин пропала безвісти.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше пожежа у київському гаражі перетворилася на справжнє пекло: дотла згоріли СТО, готель та кілька машин, рух перекрили.

Моторошна пожежа сталася в Києві в понеділок, 29 жовтня, за адресою Проспект Науки, 17. У полум'ї опинилася станція техобслуговування, дерева навколо і міні-готель.

Пожежники розповіли, що загоряння почалося в гаражі, де фарбують машини. Вогонь швидко перекинувся на дерева навколо нього і двоповерхову будівлю.

Двоповерхова будівля служить СТО, над якою знаходиться міні-готель. Пожежа спалила двісті квадратних метрів приміщень.

Крім будівель згоріло три автомобілі. Вогонь сильно пошкодив обладнання СТО, а другий поверх і дах згоріли дотла.

На місці працювало понад 10 одиниць основної та спецтехніки. На цей час було обмежено рух автомобілів по проспекту в районі пожежі.

На щастя, постраждалих у пожежі немає.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що пекельна пожежа охопила берег Одеси, вогонь знищив все.

В Одесі на морському узбережжі згоріли 16 пляжних будиночків для відпочинку (куренів) і будівля адміністратора (шкіперська) - вигоріло 600 квадратних метрів. Про це пише "Радіо Свобода".

За словами заступника начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації ДержНС в Одеській області Олександра Крицького, локалізація пожежі 17 жовтня тривала близько 2 годин.

Також "Знай.uа" писав, про те, що масштабну пожежу і вибухи в Ічні вперше показали з висоти пташиного польоту: неймовірне відео.