У суботу, 6 жовтня, у Кропивницького Кіровоградської області в результаті пожежі в домі загинули три людини. Про це повідомили в прес-службі ДСНС.

Пожежа у приватному одноповерховому житловому по вул. Родникова, 50 стався ще ввечері, 5 жовтня, о 21:47.

У 22:58 підрозділами ДСНС пожежа на площі 35 кв. м була ліквідована. До гасіння залучалися 11 чоловік особового складу та три одиниці рятувальної техніки.

"У п'ятницю о 21:47 у місті Кропивницький по вулиці Джерельна, 50, у приватному одноповерховому житловому будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинули три людини", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наголошується, що рятувальники ліквідували пожежу в 22.58 на площі 35 кв. м.

Раніше, кияни були вражені пожежею, яка сталася в центрі міста 28 вересня. Поки немає докладної інформації з місця подій, однак, поліція вже працює на місці аварії.

Свідки вже виклали в мережі декілька відео пожежі. Масштаби катастрофи вражають. До речі, мережа сколихнула новина про те, що в центрі Києва на вулиці Михайла Драгомирова сталася пожежа.

Нагадаємо, у курортному селищі Східниця на Львівщині спалахнула готель. В результаті інциденту постраждала жінка. Як повідомляється, 30 вересня у 05:04 надійшло повідомлення про пожежу в селищі Східниця в триповерховому дерев'яному житловому будинку, який використовувався як готель.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві спалахнула потужна пожежа. Займання сталося в ангарі з автомобілями на станції техобслуговування. У вівторок, 2 жовтня, у Солом'янському районі столиці загорівся ангар з автомобілями.

Також "Знай.uа" писав, прикордонник із США влаштував сімейне свято, щоб оголосити про стать своєї майбутньої дитини, але в процесі випадково влаштував велику лісову пожежу. Через цей трюк сталася пожежа, яка випалила 18 тисяч гектар в Арізоні. І тепер чоловікові доведеться відповісти за наслідки.