В Росії сталась моторошна НП. Під час пожежі загинуло вісім осіб.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Трагедія сталась в Кемеровській області.

Шість дітей і двоє дорослих загинули при пожежі в приватному будинку в Кузбасі. Ще одна людина потрапила у лікарню. Загиблим дітям — від 2 до 12 років. Всі вони були родичами.

пожежа

Після нічної пожежі тіла 7 осіб виявили всередині, в лікарню доставили 42-річну жінку та 12-річного хлопчика. Дитина пізніше помер. Лікарі оцінюють стан жінки, що вижила, як важкий.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В адміністрації міста повідомили, що пожежа могла статися через коротке замикання. Слідчий комітет порушив справу за статтею "Заподіяння смерті з необережності".

Серед версій причин пожежі слідчі розглядають коротке замикання проводки, а також займання від попелу та необережне поводження з вогнем під час паління.

Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини.

За даними ГУ МНС РФ, сигнал про подію надійшов о 04:20 (00:20 мск), пожежа була ліквідована о 5:19 (1:19 за київським часом), залучалися 19 чоловік і п'ять одиниць спецтехніки.

Дивіться: Страшна пожежа в Кемеровській області

Нагадаємо, в Росії обвалився міст. Трагедія сталась в Нафтоюганському районі Ханти-Мансійського автономного округу. Загинуло щонайменше вісім чоловік, всі вони були робочі, що розбирали недіючий об'єкт.

Як повідомляв портал Знай.ua, у китайській провінції Ганьсу трапилася страшна аварія з трьома десятками автомобілів, після чого сталась страшна пожежа, вогоь перекидався від авто до авто. В результаті загинуло 15 людей, ще 44 були травмовані.

Також Знай.ua писав про те, що в Сіднеї, Австралія загорівся весільний автобус з молодятами на 50 місць. Всі 45 людей, які були в салоні, встигли швидко вибігти з палаючого салону. Водій намагався загасити пожежу вогнегасником, але не зміг. Буквально за хвилини автобус вигорів. Вогонь перекинувся на будівлюю.

Дивіться: Загорівся путінський газопровід