В Сіднеї, Австралія загорівся весільний автобус з молодятами на 50 місць. Водій відчув запах диму, а коли зупинився, то побачив, що автобус вже горить. Про це повідомляє 9 News.

Всі 45 людей, які були в салоні, встигли швидко вибігти з палаючого салону. Водій намагався загасити пожежу вогнегасником, але не зміг. Буквально за хвилини автобус вигорів. Вогонь перекинувся на будівлю. Його вдалося загасити лише шести машинам і 20 пожежникам.

"Автобус їхав в місто вздовж мосту на весільну вечірку близько 11 години вечора і загорівся", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У автобусній компанії заявили, що витратили тисячі доларів на обслуговування транспорту, який тільки день перебував у використанні. Зараз поліція розслідує всі обставини НП.

Нагадаємо, Лондоні сталася пожар поблизу посольства Саудівської Аравії. Про це повідомляють ЗМІ.

Очевидці події зазначають, що пожежа спалахнула поруч з дипломатичною будівлею Саудівської Аравії. Більше того, вони відзначають, що незадовго до появи вогню було чутно кілька вибухів.

Разом з тим варто відзначити, що в четвер, 1 листопада, рятувальники Рівненської області отримали повідомлення про пожежу у дизелі "Удрицьк-Сарни-Здолбунів". Загорівся поїзд на станції Моквин.

"Прибувши на місце виклику, рятувальники подали на гасіння два водяних і один повітряно-пінний стовбури. О 13:45 пожежу було локалізовано, а о 14:30 повністю ликвідовано", - повідомляють рятувальники.

Пожежу усували три одиниці спецтехніки ДСНС та 16 рятувальників. На щастя, жертв і постраждалих немає. Причини виникнення пожежі поки невідомі.

Проте, в коментарях можна почитати про те, що даний поїзд горить із завидною регулярністю.

Нагадаємо, під Києвом прогримів потужний вибух, є поранені.

Як повідомляв "Знай.uа", пасажирський пором з сотнями людей на борту потрапив у страшну аварію.

Знай.uа" писав, що стихія вирує, сотні машин знищено, рятувальники досі шукають жертв.