У китайській провінції Ганьсу трапилася страшна аварія з 31 автомобілем, в результаті якої загинули 15 людей, ще 44 були травмовані.

Цю інформацію повідомляє агенство Xinhua.

У повідомленні говориться, що аварію спровокував водій вантажівки, який не впорався з керуванням і врізався в ряд легковиків, які вишикувалися для оплати проїзду по швидкісному шосе.

Трапилася аварія недалеко від поста на великий автомагістралі поблизу китайського міста Ланьчжоу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, кривава трагедія сталася на швидкісному шосе Ланьчжоу – Хайкоу в Китаї (провінція Ланьчжоу) буквально в 200 метрах від пункту справляння плати за проїзд.

Пекельну ДТП спровокував той факт, що машини не встигали загальмувати і збивалися в купу, після чого почалася масштабна пожежа. За повідомленнями ЗМІ, у страшному ДТП розбилися і згоріли живцем 18 осіб, а сама ділянка дороги перетворився на палаючий пекло.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", на Шулявському шляхопроводі сталося потрійне ДТП, через що рух через нього було перекрито в обох напрямках для всіх видів транспорту. Зі слів свідків, автомобіль Opel Vectra Caravan, який рухався в напрямку Дорогожичів, з нез'ясованих поки причин, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Smart Fortwo.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у Києві на Борщагівці стався нещасний випадок з необережності пасажира. Чоловік випав з вікна прямо на залізничне полотно під колеса електрички, поки поїзд рухався, і отримав травми, несумісні з життям.