В Росії стралась моторошна трагедія, обвалився міст, накривши людей.

Про це повідомляються російські ЗМІ.

Інцидент стався у понеділок, 5 листопада.

За попередніми ланими, при обваленні моста в Нефтеюганському районі Ханті-Мансійського автономного округу постраждало вісім людей.

У момент обвалення міст знаходився на реконструкції, уточнили в регіональному управлінні МНС:

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Міст знаходиться на реконструкції, не працює. Через обвалення рух на мосту, що працює, не перекривався".

Дивіться: відео з місця обвалу мосту в Росії

За даними джерела, усі загиблі були робочими.

В мережі зявилось перші відео з місця надзвичайної події.

У мережі показали, що лищилось від Кримського мосту

Кримський міст, який із пафосом урочисто відкрив Путін навесні цього року, продовжує валитися, як картковий будиночок.

Днями у мережі місцеві жителі оприлюднили свіже фото Кримського мосту. Зі світлини видно, що окупанти переправляються по ньому так само "часто", як відпочивають на пляжаж анексованого півострова.

Нагадаємо, з Донбасу прийшли гарячі новини. В окупованому путінськими головорізами Донецьку стався потужний вибух. З'явилася інформація, що на одній з вулиць міста вибухнула машина.

Як повідомляв портал Знай.ua, одна людина загинула при обваленні моста через річку Осиновка в Михайлівському районі Приморського краю в Росії.

Також Знай.ua писав про те, що критичний стан - сумна норма для більшості українських мостів: по всій країні кожен шостий шляхопровід - "втомлений". На балансі "Укравтодору" знаходяться 6 тисяч мостів: стан тисячі з них оцінюється як аварійний, ще 2,5 тисячі потребують ремонту різного ступеня серйозності.