Одна людина загинула при обваленні моста через річку Осиновка в Михайлівському районі Приморського краю в Росії. Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на старшого помічника керівника Слідчого управління СК по регіону.

"За попередніми даними, одна людина загинула. На місці події триває розбір конструкцій мосту і покручених машин", — сказав співрозмовник агентства.

Автомобільний міст звалився біля села Осиновка під час проїзду по ньому вантажного автомобіля. Між фурою і плитами мосту затиснуло легковий автомобіль.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слідство проводить перевірку за фактом обвалу. За інформацією крайового підприємства "Примавтодор", найближчим часом розпочнуться роботи з влаштування тимчасового проїзду через річку поруч із заваленим мостом.

Нагадаємо, в Йорданії в результаті раптового повені загинули щонайменше 18 людей, більшість з яких школярі. Про це повідомляє Reuters.

Повінь сталася в результаті сильних злив після закінчення літнього сезону.

За інформацією агентства, діти та їхні вчителі були захоплені раптовою повінню у четвер, 25 жовтня, під час шкільної прогулянки по Мертвому морю.

В ході рятувальної операції за участю поліцейських вертольотів і сотень армійських військ були врятовані 34 людини, деякі з них - у важкому стані.

Раніше повідомлялося, що в четвер, 25 жовтня, в Росії стихія влаштувала справжнє пекло: нещодавно на Кубані почалася повінь, а тепер просто виходить з-під контролю: вже відомо про смерть двох людей, один пропав безвісти, місто Сочі просто відрізане від зовнішнього світу.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, величезну ділянка федеральної траси Джугба-Сочі зруйнована, потяги масово зупинилися, і ситуація продовжує погіршуватися.

Також ми писали, що більше десяти учнів початкових класів стали жертвами страшної стихії, що обрушилася на індонезійський острів Суматра: тут природна стихія атакувала школу.

Нагадаємо, іномарка влетіла у "швидку", з'явилися фото смертельної сутички.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" популярний актор "Дизель Шоу" добив фанатів сумною новиною.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що більше десяти учнів початкових класів стали жертвами страшної стихії на Суматрі.