З Донбасу прийшли гарячі новини. В окупованому путінськими головорізами Донецьку стався потужний вибух. З'явилася інформація, що на одній з вулиць міста вибухнула машина.

Про це повідомляє Telegram-канал одного з представників так званої "ДНР". Також відомо, що вибух стався на Пролетарському районі на вулиці Щетиніна 5.

пожежа
пожежа

Про вибух повідомляють небайдужі користувачі мережі:

"Донецьк. Заперевальна. Сильний вибух. 20.30".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Донецьк. 20.35. Заперевальна, 10 хвилин тому щось бахнуло так, що вікна затремтіли" – "Щетиніна – аналогічно".

"Горить машина на Щетиніна під будинком. Щетиніна, 5".

"Вісімка бахнула на Щетиніна".

Також стало відомо, що пожежу вже ліквідовано. Інформації про постраждалих наразі немає, однак в мережі з'явилося фото з місця інциденту.

Варто нагадати, що в Росії в Рязанській області через прорив магістрального газопроводу стався масштабний вибух. На місці аварії почалася сильна пожежа, яка висвітлила нічне небо. Про інцидент повідомили в російських ЗМІ.

"В Путятинському районі сталася аварія на газопроводі, після прориву виникла пожежа", — пишуть ЗМІ, посилаючись на екстрені служби РФ.

За даними з мережі, магістральний газопровід належить компанії "Газпром трансгаз Москва", яку контролює Путін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю ввечері, 2 листопада, у США в місті Балтімор сталося часткове руйнування сортувального центру Amazon. Відомо, що в результаті події загинули дві людини. Про це, повідомив телеканал CNN. Рятувальники працюють на місці події і намагаються встановити, чи залишився ще хтось під завалами.

Влада поки не називає можливі причини обвалення, проте багато очевидців зазначають, що перед руйнуванням будівлі в місті була непогода.

Нагадаємо, "ядерний гриб" оглушив ціле місто, жителі в паніці намагаються бігти.

Як повідомляв Знай.uа пожежники не стримували емоцій: пекельне полум'я позжирало дітей.

Знай.uа писав, масова евакуація аеропортів: поліція оточила "повітряні ворота" у пошуках бомби.