Командувач Об'єднаними силами на Донбасі Сергій Наєв звернувся до місцевих жителів і заявив, що військове положення не змінить життя цивільних людей. Про це у Facebook повідомила прес-служба ООС.

Сергій Наєв
Сергій Наєв

Більшість заходів, які будуть реалізовані в рамках військового положення, стосуються військових частин Збройних сил України та інших складових сектору безпеки і оборони, які включені до складу Об'єднаних сил, заявив Наєв.

Наголошується, що українські сили продовжать забезпечувати в регіоні оборону і безпеку, стримуючи збройну агресію Росії.

Сергій Наєв
Сергій Наєв

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Уточнюється, що державні установи, школи та підприємства, контрольні пункти на лінії розмежування з тимчасово окупованою територією будуть працювати в колишньому режимі.

Звернення Командувача об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва до мешканців Донецької та Луганської областей На...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 28 november 2018

За словами командувача, ситуація в районі проведення ООС залишається повністю контрольованою. Наєв також закликав жителів довіряти лише офіційній інформації.

Нагадаємо, 26 листопада, український парламент підтримав більшістю голосів указ українського президента про введення воєнного стану на території десяти областей України.

Відомо, що дане рішення депутати прийняли через захоплення українських військових кораблів у Чорному морі.

Документ встановлює особливий режим на 30 діб, з 9.00 28 листопада 2018 до 9.00 27 грудня 2018 року, у Вінницькій, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській, Сумській та Чернігівській областях.

Введення воєнного стану, нехай і на короткий термін, внесе зміни в повсякденне життя українців.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, хто з українських депутатів проголосував проти воєнного стану.

Також ми писали про те, що слід знати кожному з нас про воєнний стан.

Раніше ми повідомляли, що ФСБ катує наших хлопців, захоплених біля Керчі, вибиваючи дикі визнання.