Юлія Гройсман відкрила власну фірму у Лондоні і оформила там право на постійне проживання. Тепер вона може претендувати на британське підданство.

Старша донька прем'єр-міністра Гройсмана вже офіційно живе в Англії і працює там на постійній основі. Про це повідомляє видання "Страна", посилаючись на інформацію джерела, наближеного до сім'ї політика.

Зі слів інсайдера стало відомо, що 27-річна Юлія Гройсман днями стала "постійним жителем" Великої Британії.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Юля в Лондоні вже, як риба у воді. Вона ж вчилася там на юридичному, так і трохи більше року тому фірму свою відкрила. Вона вже постійний резидент туманного Альбіону і може претендувати на громадянство. А, може, і вже", - повідав нам джерело, наближене до сім'ї політика.

Юлія Гройсман (праворуч) з подругою
Юлія Гройсман (праворуч) з подругою

Юлія Гройсман у травні 2017 року зареєструвала в Лондоні власну компанію під назвою "2100 consultancy ltd" зі статутним капіталом у розмірі 1 фунт стерлінгів. Донька Гройсмана в 25 років стала директором і єдиним власником цієї фірми.



Фірма займається солітісторем. Solicitor - це категорія адвокатів у Великобританії, які готують судові матеріали для баристера, адвокатів вищого рангу.

Відповідно, автоматично вона отримала дозвіл на проживання і стала "податковим резидентом".

Уточнимо, що після отримання статусу "постійно проживає" (ПМП) і побувши рік в цьому статусі, Юля має право клопотати про надання їй британського підданства.

Близько тижня тому, 20 листопада, в британському реєстрі Companies House в профайл Юлії Гройсман були внесені правки. Тепер, за новими даними, зазначено, що країна постійного проживання доньки українського прем'єр-міністра - Англія (England).

Відзначимо, що паралельно з керівництвом своєї фірмою, Юлія працює юристом-консультантом в компанії Gvc Marketing (UK) Limited, яка займається букмекерським та ігровим бізнесом. Тут донька Гройсмана працює з лютого 2017 року.

Нагадаємо, у доньки глави українського уряду Володимира Гройсмана знайшлася фірма, зареєстрована в британській столиці "2100 consultancy ltd". З'явилася вона на ринку в травні минулого року.

Як повідомляв портал Знай.ua, старша дочка прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Юлія отримує диплом юриста в одному з лондонських університетів.

Також Знай.ua писав, новою тенденцією серед українських політиків стало вкладати гроші в освіту дітей за кордоном. Особливо це стосується найвищих чинів влади.