Останній місяць 2018 року обіцяє пройти відносно спокійно, але в перших днях грудня метеозалежним варто готуватися до найгіршого. Щоб уберегти своє здоров'я від негативного впливу сонячних спалахів і знати заздалегідь, коли слід запастися ліками ознайомтеся з календарем магнітних бур. Передає Clutch.

Календар магнітних бур на грудень 2018 року:

Найпотужніші магнітні бурі першого рівня чекають нас на самому початку місяця: 1 і 2 грудня.

Після цього метеозалежним можна заспокоїться - бурі вщухнуть. Однак, вже 7 і 8 грудня можна чекати нової атаки, правда, вже не такою сильною.

Найприємніша новина - з 8 до 24 числа магнітних бур не очікується зовсім. Це дозволить вам підготовитися до новорічних свят без проблем.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто пам'ятати, що якщо ти маєш підвищену геомагнітну чутливість, в дні активності магнітних бур можеш відчувати не зовсім приємні симптоми, такі як головний біль, слабкість, дратівливість, швидка стомлюваність. У цей період краще відкласти прийняття важливих рішень, також не варто вступати у конфлікти і піддавати себе стресам. Магнітні бурі сильно впливають на психологічний стан людей, тому краще постаратися стримувати свої негативні емоції.

головний біль
головний біль

Нагадаємо, як захистити себе від негативних впливів магнітних бур:

  • Частіше гуляй на свіжому повітрі. Постарайся хоча б раз на день зробити невелику прогулянку по парку;
  • Добре висипайся і постарайся на переживати через дрібниці;
  • Додай в свій раціон більше магнію;
  • Пий якомога більше води;
  • Заміни каву заспокійливими чаями;
  • Почни займатися спортом, навіть якщо це проста ранкова зарядка;
  • Людям, які страждають від гіпертонії, слід заздалегідь проконсультуватися з лікарем і запастися потрібними ліками;
  • Більше часу приділяй позитивним емоціям.

Нагадаємо, у цьому році зима в Україні буде незвичайною, за прогнозами синоптиків.

Раніше Знай.ua повідомляв, стало відомо, що в грудні в Україні тричі пройдуть магнітні порушення близькі до магнітної бурі першого рівня.

Також Знай.ua писав, відомий екстрасенс розповіла, що потрібно зробити кожному, щоб правильно закінчити рік.